Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

3D kūrybinės dirbtuvės: modeliavimas ir spausdinimas

 

 Vilniaus Simono Konarskio mokyklos

Novatoriško verslumo sampratos elementų įgyvendinimas
Data
2021 m. rugsėjo 15 d.
Klasė
4b
Mokytojos
J.Vincel,
Pamokos tema
3D kūrybinės dirbtuvės: modeliavimas ir spausdinimas
Edukacija Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje.
Elemento taikymas
Technologinės inovacijos ir informacija:
Karjeros ugdymas, profesinis orientavimas, susipažinimas su vis labiau populiarėjančiomis 3D modeliavimo ir spausdinimo technologijomis bei  su pradedantiesiems skirtos 3D modeliavimo programėlės „Tinkercad“ galimybėmis. Kūrybiškumas bei bendradarbiavimas siekiant tikslo.
 
Komentaras
   Susipažinome su modeliavimo ir spausdinimo technologijomis, sužinojome, kaip veikia 3D spausdintuvas, kaip ši technologija panaudojama ir pritaikoma pramonėje, kultūroje, mene. Diskutavome, kaip 3D spausdinimo privalumus galima panaudoti savo kasdienybėje, apžvelgiame dažniausiai 3D spausdinimui naudojamas medžiagas, jų skirtumus, privalumus ir trūkumus. Praktinėje kūrybinių dirbtuvių dalyje išmokome sukurti individualų ir unikalų raktų pakabuką. Išsaugotą modelio failą perkėlėme į 3D spausdintuvą ir stebėjome 3D spausdinimo procesą, o vėliau galėjome pasidžiaugti galutiniu atspausdintu rezultatu.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti