Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

"Vyturio" biblioteka

 
Publikuota: 2019-11-05

 Mieli skaitytojai

 
                      Norime Jus informuoti, kad ir šiais metais bibliotekos vartotojai turi galimybę nemokamai skaityti vaikams ir jaunimui skirtas el. knygas internetinėje bibliotekoje https://www.vyturys.lt/kodas/vnkonarskio
                      Šioje internetinėje bibliotekoje yra 400 svarbiausių el. knygų mokyklai ir laisvalaikiui, suskirstytų pagal klases arba amžiaus grupes. „Vyturio“ bibliotekos knygas kruopščiai atrinko vaikų literatūros ekspertai ir patys vaikai. Taigi čia nerasite nuobodžių vienadienių skaitinių.
                      Norint skaityti knygas reikia užsiregistruoti .Mokyklai skirta viena nuoroda, ji yra ta pati visiems skaitytojams. Paspaudęs ją, https://www.vyturys.lt/kodas/vnkonarskio skaitytojas bus nukreipiamas į registracijos puslapį, kuriame skaitymui reikalingas kodas jau bus įrašytas į registracijos formą. Tai labai naudinga, nes skaitytojai niekada nepraleis šio svarbaus žingsnio, be kurio nemokama prieiga  prie knygų nebūtų įmanoma!
                      Vienu metu galima skaityti kelias knygas, o skaitymo laikas yra neapribotas. Skaitant galima užsirašyti pastabas, kilusias mintis, pasikeisti teksto šrifto dydį ar stilių, taip pat kurti savo knygų lentyną.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti