Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

Snaigė – fenomenais grįstas ugdymas

 
Data 
2023-01-30  -  2023-02-10 
Klasė 
4b 
Mokytojas 
Liucija Kolpak 
Pamokos tema 
Snaigė – fenomenais grįstas ugdymas 
Elemento taikymas 
Rasti informaciją nurodytuose šaltiniuose apie planuojamas nesudėtingas kūrybines užduotis, tyrimus, projektus, ją fiksuoti, rinkti, aptarti, panaudoti ir suprantamai perteikti. 
Komentaras 
Fenomeneis grįsto mokymo(si) metu mokiniai tyrinėjo snaiges. Mokiniams buvo įdomu, kaip susidaro snaigės, nuo ko priklauso snaigių forma, ar būna vienodų snaigių. Užsiėmimų metu mokiniai ieškojo informacijos internete, tyrinėjo snaiges lauke, fotografavo jas, tikrino ar gali buti dvi vienodos snaigės. Dailės pamokoje piešė savo kurtas snaiges, gimtosios kalbos pamokoje aprašė snaigių išvaizdą. Matematikos pamokoje aiškinosi, ar dvi vienodo dydžio sniego gniūžtės gali turėti skirtingą svorį, diskutavo, nuo ko tai priklauso. Pasaulio pažinimo pamokoje pristatė įdomiausius faktus apie snaiges. Mokiniai surengė „Sniego teismą“, viena grupė įrodinėjo, kad sniegas nereikalingas, kita, kad sniegas būtinas.Savo nuomones mokiniai reiškė pasinaudodami patirtimi ir faktais rastais internete. 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti