Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

PO SPEKTKLIO - KŪRYBINĖS DIRBTUNĖS

 
Publikuota: 2023-06-19
Pirmadienį, birželio 5 d., buvome teatre... Čia pažiūrėjome monospektaklį „Hen“. Spektaklis mums parodė nepaprastą kelionių pasaulį, kuriame viskas įmanoma, kur nusivylimai laikini, kur pildosi svajonės. TAČIAU... Po vaidinimo gimnazijos dramos būrelis su vadove Beata Kovalevska galėjo tęsti nuotykius su teatru. Kūrybinių dirbtuvių metu, kurias meistriškai vedė režisierius Rafal Paško, mokiniai ilgai buvo scenos šeimininkais, jautė apšvietimo prožektorių šilumą, klausėsi malonaus teatro grindų braškėjimo, patyrė naujų emocijų, po kurių paslaptingas teatro pasaulis tapo artimesnis, dar aiškesnis, atviresnis ir svarbesnis.
Ypatingą AČIŪ sako lenkų teatro „Studija“ Vilniuje vadovei ir režisierei Lilijai Keizik už šių teatro dirbtuvių organizavimą, už bendrą darbą, nuolatinį rūpestį ir dalyvavimą mūsų gimnazijos gyvenime ir veikloje gimnazijos dramos būrelio vadovė Beata Kovalevska su visa savo trupe.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti