Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

"ŠVIESA TAU"

 
Publikuota: 2022-12-15
2022 m. gruodžio 11 d., sekmadienį, Betliejaus šviesa iš Gimimo grotos pasiekė Lenkiją, o antradienį, gruodžio 13 d., ji nušvito Lietuvoje.  Džiaugiamės, kad skautai atnešė liepsną ir į mūsų gimnaziją.
Šiais metais Betliejaus šviesą lydi žinia „Šviesa tau“, kuri primena, kad Kristaus šviesa skirta ir mums.  „Taip, tai liepsna tau – tiesos apie Jėzų šviesa.  Ir jūsų dėka ši liepsna skirta kitiems – visiems, su kuriais daliniesi, kam dovanoji, kur nuneši. Bet pirmiausia turite ją turėti patys. (...) Betliejuje prieš du tūkstančius metų užsidegė šviesa Tau, dabar Betliejaus Taikos šviesa yra tavo rankose. Saugokite ją kaip brangiausią lobį ir dauginkite dalindamiesi su kitais.“
Visus, norinčius priimti Betliejaus taikos šviesą, kviečiame į mūsų gimnaziją darbo valandomis. Tai galimybė tradicinės Kūčių vakarienės metu pasidalinti Taikos šviesa savo šeimose.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti