Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

KONFERENCIJA „JAUNIMAS VEIKIA“

 
Publikuota: 2022-10-07
 III  ir IV klasių atstovai kartu su mokytoja Alena Gudalevič dalyvavo  jaunimo verslumo skatinimo renginyje „Jaunimas veikia“.  Renginys skirtas motyvuoti jaunuolius, kurie planuoja savo ateitį, svarsto galimybę ateityje kurti  savo  verslus.  Renginyje savo įžvalgomis ir patirtimi dalijosi bei verslo kūrimo galimybes Lietuvoje aptarė verslininkai, investuotojai, agentūrų, universitetų atstovai, tarp kurių buvo ir mūsų gimnazijos absolventas Dariušas Butkevičius (FittyAI vadovas ir bendraįkūrėjas).
 Verslo angelų patirtimi prisidedant prie jaunų verslininkų idėjų, įmonių kūrimo, aiškinimo, kodėl jaunam žmogui verta kurti savo verslą ir koks investuotojų požiūris į jauną verslininką, sėkmės ir nesėkmės istorijomis pasidalijo Ilja Laurs ( Nextury Ventures pirmininkas, ne tik verslininkas ir investuotojas, sukūręs dešimtis verslų, gavęs daugybę tarptautinių apdovanojimų, parašęs knygą "Verslas naujai", bet ir puikus startuolių mentorius ir patarėjas).
Konferencijos pabaigoje buvo interaktyvi viktorina. Mūsų gimnazijos mokiniai laimėjo II ir III vietas.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti