Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

PAŽINTIS SU ŠVIESOLAIDINIAIS ĮRENGINAIS

 
Publikuota: 2022-05-10
 Gegužės 5 d. III-IV klasių mokiniai kartu su fizikos mokytoja A.Makovska apsilankė UAB „LIFODAS“, kurios veiklos sritis yra prietaisų, skirtų optinių kabelių matavimams, kūrimas, projektavimas ir gamyba. Įmonės atstovas I. Dolznikov papasakojo apie bendrovės veiklą, parodė įmonės produkciją ir pakomentavo fizikinius dėsnius, kurių pagrindu yra tiriami optiniai kabeliai. Mokiniai galėjo apsilankyti beveik visuose įmonės laboratorijose ir stebėti prietaisų gamybą nuo projektavimo iki surinkimo. Didelį susidomėjimą sukėlė šveicariškų metalo pjovimo staklių, japoniškų suvirinimo aparatų ir manipuliatorių tikslumas bei amerikietiškos automatizuotos programinės įrangos sistemos, kurios leidžia pasiekti sparčiai besivystančios pramonės reikalavimus atitinkančius gaminio parametrus.
Dėkojame UAB „LIFODAS“ atstovui I. Dolznikovui už galimybę apsilankyti įmonėje, turiningą paskaitą ir galimybę stebėti naujoviškus darbo procesus. Linkime kūrybinių idėjų ir sėkmingų darbų!
 
A. Makovska,
fizikos vyresnioji mokytoja
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti