Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

PIRMAKLASIŲ PRIESAIKA. SVEIKINAME!

 
Publikuota: 2021-12-13

 Rugsėjo 1 dieną gimnazijos pirmaklasiai gavo mokyklines kuprines, kupinas kanceliarinių prekių (fondo „Pagalba lenkams rytuose“ finansavimas). Jaunieji mokinukai į mokyklą ėjo du mėnesius, kol mokyklos bendruomenė nusprendė: laikas juos priimti į garbingas mokinių gretas.

Lapkričio antroje pusėje pirmos klasės mokiniai, pasipuošę mokyklinėmis uniformomis, su kepuraitėmis ant galvų ir jau pilnomis eilėraščių ir dainelių galvelėmis susirinko į aktų salę. Čia jie iškilmingai prisiekė laikytis mokinio taisyklių ir kilti į žinių aukštumas.
 Lyg burtų lazdele turimu didžiuliu pieštuku gimnazijos direktorius Valerijus Jaglinski palietė kiekvieną  – tai tikrai buvo iškilmingiausia šventės akimirka. Mokinukai gavo patvirtinimą apie priėmimą į gimnaziją - pažymėjimą ir storą knygą, kurią skaitys, kol baigs gimnaziją...
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti