Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

KASTU

 
Publikuota: 2019-09-25

 Rugsėjo 24 d. į mūsų gimnaziją atvyko organizacijos KASTU atstovas, kuris pasidalino aktualia bei naudinga informacija apie studijas užsienyje. Šios prezentacijos metu sužinojome apie: 

·         Švietimo sistemas, aukštąsias mokyklas bei studijų finansavimo galimybes šešiose skirtingose šalyse: Kinijoje, Anglijoje, Danijoje, Olandijoje, Švedijoje bei Suomijoje; 
·         Supaprastintą stojimo procesą: kaip pildant vieną stojimo anketą internetu galima įstoti net į kelis skirtingus universitetus užsienyje; 
·         Nemokamą anglų kalbos testą, kurį išlaikius galima įstoti į aukštąsias mokyklas užsienyje; 
·         Užsienio universitetų stojimo reikalavimus; 
·         Jau studijavusių kitose šalyse atsiliepimus; 
·         Organizuojamas keliones į Danijos ir Nyderlandų aukštąsias mokyklas, kurių metu moksleiviai patys gali pamatyti, kaip vyksta studijos šiose šalyse, pabendrauti su dėstytojais ir studentais. 
·         Taip pat buvo kalbama apie studijų programos pasirinkimo svarbą ateities karjerai ir kaip Kastu gali padėti išsirinkti tinkamą studijų programą. 
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti