Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

MMB „FLASKER“

 
Publikuota: 2019-01-02

 Praėjusiais mokslo metais mūsų mokiniai dalyvavo SOCIFACTION programoje. Tai pirmoji socialinės ekonomikos programa, kuri buvo pradėta įgyvendinti 2015 m. Lietuvoje. Jos tikslas yra naudoti socialinio verslo modelį kaip priemonę vietos socialinėms problemoms spręsti.

Dalyvavimas tokioje programoje paskatino steigti mokinių įmonę. Ir šiais metais 10a klasės mokinės pradėjo FLASKER veiklą. Merginos prižiūri pačių pasigamintus krepšius, stovinčius mokyklos koridoriuose, į kuriuos mokyklos bendruomenė gali išmesti butelius ir skardines. Mokiniai surenka pakuotes, parduoda, o pinigai panaudojami socialiniams tikslams.
Džiugu, kad mokyklos atstovės kartu su Olga Jurkevičiene pristatė savo veiklą Lietuvos Respublikos Vyriausybės rūmuose. Mokinės atsakė į įvairius komiteto narių klausimus ir davė interviu LRT.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti