Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

Kūriame interaktyvią elektroninę knygą.

 

 Kūriame interaktyvią elektroninę knygą.

2021 m. kovo 2d.
Klasė
6a ir 7a
Mokytoja
Božena Prokopovič
Pamokos tema
Kūriame interaktyvią elektroninę knygą.
Elemento taikymas
Idėja ir jos įgyvendinimo būdai. Kūrybos džiaugsmas.
1-3 komentarai (mokinio, mokytojo)
Mokiniai kūrė interaktyvias elektroninės knygas naudojant  www.storyjumper.com - įdomius intuityvių įrankių rinkinius internete, leidžiantys sukurti vaikams žaismingas metodines priemones. Priemonių kūrimui mokiniai galėjo panaudoti begalę programos paveikslėlių, veikėjų, mitologinių gyvūnų, scenų (fonui), simbolių bei kitos grafikos arba įkelti savo paveikslėlius, piešinius  iš kompiuterio. Savo knygas mokiniai įraše, galėdami pademonstruoti skaitymo įgūdžius. Ši pamoka – tai apibendrinamoji gramatikos pamokų ciklo dalis iš temos ,,Past Simple ir Past Continuous”.
Mokinių komentarai:
Ariana: Man labai patiko šita užduotis, nes buvo įdomu rašyti knygą ir sugalvoti istoriją.
Mira: Knygos sukūrimas buvo labai įdomi patirtis. Reikėjo sugalvoti istoriją, o paskui sukurti jai apipavidalinimą. Labai patiko parinkinėti paveiksliukus, kurti foną bei įrašinėti garsą. Rezultatas nustebino – gavosi tikra spalvinga knygelė!
Maria: Man labai patiko ši užduotis. Buvo įdomu kurti istoriją pačiai nors niekada prieš tai to nedariau. Smagu buvo ieškoti garso ir vaizdo efektu.
Kviečiame įvertintini mokinių pastangas:
 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti