Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

Vilniaus miesto savivaldybės Civilinės saugos skyrius kviečia atsiimti kalio jodido tablečių.

 
Publikuota: 2021-05-13

Vilniaus miesto savivaldybės Civilinės saugos skyrius prašo priminti Jūsų bendruomenių tėveliams ir darbuotojams, kad vilniečiai, deklaravę savo gyvenamąją vietą Vilniaus mieste ir iki šiol neatsiėmę kalio jodido tablečių, kviečiami jas atsiimti nemokamai didžiosiose miesto vaistinėse (pateikus vaistininkui savo ir (ar) vaiko asmens kodą (-us)).

Pažymėtina, kad kalio jodido tabletės – prevencinė priemonė, skirta apsaugoti skydliaukę nuo žalingo radioaktyviojo jodo poveikio. Prašytume atkreipti dėmesį, kad vartoti kalio jodido tabletes reikėtų tik įvykus branduolinei avarijai ir tik tada, kai tą rekomenduotų Sveikatos apsaugos ministerija.

Būtume dėkingi, jei šia informacija visi Jūsų bendruomenių nariai pasidalintų kuo plačiau ir su savo artimaisiais, giminėmis, pažįstamais, kaimynais, bičiuliais – visais, kuriems ji gali būti svarbi, kad kuo daugiau žmonių atsiimtų vaistinėse jiems skirtas tabletes.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti